klik hier indien deze mail niet goed wordt weergegeven
 
Rabobank
 
Benieuwd of u wel genoeg spaart? Bereken het nu!
 
Krijg meer inzicht in uw spaarmogelijkheden en bereken hoeveel u zou kunnen sparen. Test uw spaarkracht en vergelijk met andere Belgen.
 
Doe hier de test
Rabobank
 
 
De mentale barrière: het experiment
 
Wetenschap toont aan dat een fysieke afstand tussen uzelf en uw spaarrekening helpt om beter te sparen. Om dit te testen zette Rabobank.be een experiment op aan de hand van een bowlingspel.
 
Bekijk hier de opmerkelijke resultaten
 
Rabobank
 
 
Meer inzicht, beter sparen
 
Vaak denken we dat we het op geldzaken beter of minstens even goed doen als anderen. Maar is dat ook echt zo? Claudia Hammond, auteur van ‘De kracht van geld’ toont aan hoe u door een beter inzicht, meer kan sparen.
 
Lees hier de inzichten
 
 
info@rabobank.be
+32 (0)3-289 28 88
Facebook   Linkedin   Youtube   Raboblog
 
 
© Rabobank.be 2018 Uitschrijven  |  Privacy
 
Rabobank.be beschouwt al zijn klanten als niet-professionele beleggers en verdeelt enkel beleggingsproducten die worden beschouwd als ‘niet-complexe financiële producten’. Rabobank.be verleent geen gepersonaliseerd beleggingsadvies en is niet verplicht om een risicoprofiel op te stellen en verrichtingen aan dergelijk profiel te toetsen. Deze beleggingscontext heet ‘Execution only’. Elke beleggingstransactie gebeurt op eigen initiatief van de klant, bewust van alle aspecten en mogelijke risico’s van elk product. Daarom is het belangrijk om vóór elke transactie grondig de beschikbare informatie (XIID, prospectus, jaarverslag) van betreffend product door te nemen.